parapsikoloji,kuantum,düsünme,bilim,islam,ilim,tasavvuf gibi konularda iceriklerin paylasıldıgı bir ortam..

test

Son Yazılar

Post Top Ad

Your Ad Spot

21 Aralık 2015 Pazartesi

YAŞAM ÇİÇEĞİNDEKİ KUTSAL GEOMETRİ, DNA AKTİVASYONU VE SESİN GÜCÜ


Çeviren: Işık UÇKUN
Genetik bilimciler bir kişinin şükür hali içinde pozitif olumlamalar yoluyla pozitif frekanslar gönderdiğinde insan DNA'sının bazı artık DNA’ları aktive ederek evrimsel bir sıçrayışı gerçekleştirdiğini keşfettiler.
Tüm diller ses, dalga ve titreşimdir ve yaşam çiçeği formundaki kutsal geometriyle komut verilerek doğanın yasalarına bağlanırlar. Herşey sestir, sizler bile.
Dilbilime ait tüm diller kutsal geometriyle yaşam çiçeği formunda planlanabilirler ve yaşam çiçeği görsel olarak dilin titreşim olduğunu gösteriyor. Pekçok metafizik tradisyon yaşam çiçeğinin Tanrı’nın yarattığı ilk tamamlanmış enerjetik form olduğuna, onun ardından Metatron’un icosahedron küpü gibi karmaşık ses dalgalarının geliştiğine inanıyor. Metatron küpü pekçok kadim tradisyon ve din tarafından tarafsız olarak ortaya konmuştur ve tüm kutsal geometriyi içinde barındırır örneğin yaşam çiçeği, yaşam tohumu, yaşam ağacı, altın oran, altın spiral, Phi, Fibonacci, tetrahedron, hekzahedron, oktahedron ve dodekahedron gibi. Kutsal geometride tasvir edildiği şekliyle inandırıcı bir matematik formunda haritalandırılan mesaj, doğada sonsuz, yıkılmaz bir hakikattir ve o da herşeyin bir birlik, bir ahenk içinde varolduğu gerçeğidir. Eğer herhangi bir varlık bunu gerçekliğe dönüştüremiyorsa, doğa onu parçalar ve doğa yasalarıyla çalışacak yeni yaşam formları yaratır.

İnsanların söylemeyi ve duymayı seçtiği kelimeler insan DNA’sını değiştiren bir frekans gönderir. DNA’da 64 kodon bulunuyor. Duygu dalgaları kodonların aktive olmalarını sağlıyor. Biz sadece iki duyguyu aktive ediyoruz, bunlar korku ve sevgi olup farklı sinüs dalgalarına sahiptir.
Korku daha kısa bir frekanstır ama koşulsuz sevgi daha fazla kodonu aktive ederek bedeninizde daha fazla genetik modeli aktifleştiren daha uzun bir frekansa sahiptir. Bunun nedeni evrenin hepimizin ilkokulda öğrendiği ve hala yaşamda anlamaya çalıştığımız basit bir matematikle fonksiyon görmesidir. (+)+(-)=sabitliktir, ileri yönde hiçbirşey ve geri yönde hiçbirşeydir.
Bu yüzden pozitif bir şey söylediğinizde veya yaptığınızda ve ardından onu bir negatifle değiştirdiğinizde, duygusal bir çıkmaza girersiniz. (-)+(-)=(-)’dir, ve bu da iki negatifin daha da ileri seviyede bir düşüş getirdiği anlamına gelir. Negatif bir söz söylediğinizde veya yaptığınızda ve daha da negatiflikle devam ettiğinizde uçurumda daha aşağılara düşersiniz. (+)+(+)=(+)’dır, ve ancak iki pozitifin yükselteceğini ve büyüteceğini gösterir çünkü ikisi de birlik içinde birbirini besleyecektir.
Bu, pozitif bir söz söylediğinizde ya da yaptığınızda ortaya çıkacaktır, kendinizi iyi hissedersiniz ve hissetmeye devam edersiniz. İşin püf noktası da burası da burasıdır, beyniniz kendinize ya da başkalarına negatif bir söz söylediğinizde ya da yaptığınızda size bunun farkını söyleyemez çünkü beyniniz sizi ve başkalarını tek bir varlık olarak görmektedir. 

Dolayısıyla başkalarına negatif bir şey söylediğinizde ya da yaptığınızda bedeniniz hala stres, endişe ve paranoya hislerini deneyimleyecektir tıpkı kendinize söylediğinizde olduğu gibi.
Böyle bir negatifliğin sürekliliği bedeninizde stres ve hastalıklar meydana getirir. Kendiniz ve başkaları için koşulsuz bir sevgi duyarak yaşamak epifiz bezinizdeki Kundalini kaynak enerjisini aktive eder ve bu da çağlar boyunca çeşitli ruhsal sanat çalışmalarında belirtilen altıncı his olarak kendini gösterir.
Kalbinizin etrafında bir manyetik elma alanına benzeyen bir huni olan torus aslında kendi içinde izole birçok torustan oluşur, dairesel bir şekil çizerek döner ve ta tepeye kadar çıkar ve yine bir kara delik gibi geriye döner. Sonsuzluk matematiği uzayda DNA iplikçikleriniz arasında daire oluşturuyor ve bu sürekli olarak devam ediyor. Bunun nedeni sizlerin insan deneyimi yaşayan enerjetik varlıklar oluşunuz. Siz bir insan varlığısınız, bu da ilahiliğe dönme deneyimi içinde olan insanlarsınız anlamına geliyor. Sizler insandaki Tanrı’nın ya da Tanrıça’nın bir birleşimisiniz.

Tamamen bütünleşmiş insan aydınlanmıştır ve ilahi olanla fiizksel olanın deneyimi arasında gelişmiş bir deneyim yaşamaktadır. Bu yüzden ilahi enerjetik bedeninizi, sevgi sözleri ve düşünceleri formundaki koşulsuz sevgi frekanslarıyla pozitif yükleyin. İnsan DNA’sının uzun zaman şüphe edilen 6. Hissi kişinin ruhsal şuur seviyesine bağlı olarak aktive edilebilir, bilim, Budistlerin, Kızılderililerin, Mayalıların inandığı gibi uzun süre devam ettirilen şifa mantralarının veya ilahilerin ekilerinin gerçek olduğunu kanıtlıyor.
Şu an kendimize sormamız soruysa şu: Kendinize ve başkalarına hücresel gelişiminizi ilerletecek veya durduracak olan neler söylüyorsunuz? Seçim sizin.

Yayın Tarihi:08 Kasım 2015
© Astroset 2003-2015


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfalar

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar