parapsikoloji,kuantum,düsünme,bilim,islam,ilim,tasavvuf gibi konularda iceriklerin paylasıldıgı bir ortam..

test

Son Yazılar

Post Top Ad

Your Ad Spot

1 Temmuz 2017 Cumartesi

Yaptıklarımızın sonucunu yaşarız..



YAŞAM;SENDEN AÇIĞA ÇIKANIN,
SANA GETİRDİĞİ İLE ÖRÜLÜR.


PEKİ, BUNU "ŞUURLU " OLARAK YAPABİLİYOR MUYUZ?

neekersenonubicersin


Her birim neyi yaşamak üzere kompoze olmuşsa onun gereğini yaşar. Hiç bir duygu onun yaşamını değiştirmez.

Ne yaparsan onun karşılığını alırsın, zerre kadar ne yaparsan o zerre kadar yaptığının karşılığını alırsın. Yapmadığın hiçbir şeyin karşılığını almayacaksın. Karşılığını almak ne demek? "Sonucunu yaşamak"demek.



Çayı içtiğin zaman, çayı içmenin sonucunu yaşarsın. Tatlı yersen, tatlıyı yemenin sonucunu yaşarsın. Zehiri yersen, zehiri yemenin sonucunu yaşarsın.


Peki, bütün bu hareketi bilinçli olarak yaparsak ne fark eder?


Bilincini devreye sokmak sana nasip ise, bilincini devreye sokarak, o bilincinin getirisi olan bir şekilde o olayı etkilersin. Çünkü, onu etkileme gücü sen de var.


Olay kuru kuruya dua etmek değil!


Dua, bir kelime...Bir şeyi tanımlıyor.


Dua, senin varlığında bulunan özelliklerin belli bir amaca dönük bir şekilde istenen işlevi meydana getirecek şekilde senden açığa çıkmasıdır.


"Ne yaparsanız öncesinde dua edin" denmesinin sebebi, o şeyi yaparken o şeyin en güzel şekilde oluşması için iyice düşün taşın onun nasıl olacağını ne şekilde olması gerektiğine karar ver. Ve ona göre kuvvetlerini ona yönlendirerek onun oluşturmaya çalış demektir.


Bütün isimler sende mevcut diye sembolik olarak anlatılıyor..

Eğer bir şeyi başaramıyorsan, oluşturamıyorsan, kendindeki bu özellikleri ya bilmiyorsun ya da kullanmasını bilmiyorsun demektir.


Yediğin bir yemeğe yönel! Bu yediğimin, vücudumda ne oluşturmasını istiyorum?


Buna karar verdikten sonra, o lokmayı ağzına at! Sen, bu şekilde yöneldiğin zaman beyin dalgalarını iyonize ediyorsun. Çünkü, beyin bir dalga üretim merkezi, yediğin yemek de madde olarak algılanan bir enerji kütlesi. Bu enerji kütlesini, sen beyin dalgalarınla iyonize ederek, istediğin amaca yönelik hizmet vermeye yönlendiriyorsun ve forme ediyorsun.


Alem, sadece melekler olarak tarif edilmiş kuvvelerden ibarettir. Senin yapman gereken, bu kuvveyi bilinçli olarak harekete geçirmektir. Evliya keramet sahibidir, zehir verirsin , zehir tesir etmez! Neden? Çünkü, zehire yönelir ve onu iyonize ederek etkisiz hale getirir. Bu kerametini kapısı herkese açık! Yeter ki kullan!!!


Abdest alırken suyu yüzüne götürmeden evvel dua et! Beynine komut ver. Bu suyla yüzüme, kulaklarıma şifa ver! Yüzümü nurlandır, kulaklarımı aç, aldığımı arttır!


Bir duayı ezberleyip, papağan gibi ezbere tekrar etmek, hiç bir işe yaramaz. Düşünerek, şuurlu bir biçimde yönelmeden, duanı oluşturamazsın!


Yaptığın bir hareketi, düşünerek yapmak ne demek?


Sendeki esma kuvvetlerini harekete geçirmek, demektir.


Otururken, kalkarken, yerken, DÜŞÜNÜRKEN, yıkanırken her an düşüneceksin ve düşünerek o fiili senden açığa çıkacak.

O fiili yaparken amacın ne? Yapacağın o fiil, senin kendini orijinal varlık olarak hissetmene nasıl vesile olabilir?

Bu düşünce dalgalarıyla, o fiili programlayıp, yönlendirip, bünyene alacaksın. Nasıl ki yediğin bir yemeğin, içtiğin bir çayın biyokimyası senin vücudunun biyokimyasını etkiliyorsa, aynı şekilde, beyin dalgalarının iyonize ettiği nesnelerin de bedenini etkilemesi söz konusudur.


Yaşam, sürekli olarak senden açığa çıkanın sana dönmesidir. Halinden memnun değilsen, cehennemi yaşıyorsan, bu senden açığa çıkanın sana getirdiğidir.

Mutluysan, cenneti yaşıyorsan, senden açığa çıkanın sana getirisidir.

TANRI YOK!


Ahmed Hulusi


http://www.ahmedhulusi.org/…/cuma-s…/ne-ekersen-onu-bicersin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfalar

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar